Sporthal West

Spaanseweg 2
3028 HW Rotterdam
010-2620955

Google maps Toon op Google Maps

Sporthal west

Sporthal Melanchthon

Laanslootseweg
3028 HW Rotterdam

Google maps Toon op Google Maps

Sporthal Melanchthon

Zalenlijst Zoek andere zalen


LOKATIE en ROUTE

Sporthal West

HOU STAND traint en speelt in Sporthal West in Rotterdam-West (deelgemeente Delfshaven), op de grens van Rotterdam en Schiedam. Sporthal West en Zwembad West vormen samen Sportcentrum West.
Adres: Spaanseweg 2, 3028 HW, Rotterdam, 010-2620955.

Routebeschrijving met openbaar vervoer: bus 38 (Rotterdam Crooswijk <-> Rotterdam Centraal Station <-> Schiedam Station) halte Spaanseweg, de bus stopt op 100 m van de sporthal.

Routebeschrijving met fiets: vanuit Rotterdam Centrum via de Beukelsweg de Beukelsbrug over (let op: het fietspad is aan de linkerkant van de brug), volg de Horvathweg langs het Spartastadion, bij stoplichten linksaf, je staat dan direct voor het zwembad en de sporthal.

Routebeschrijving met auto: A20, afslag 12 Rotterdam West, richting Spangen/Delfshaven (S114), na ca 1 km bij verkeerslichten linksaf (S115), weg volgen (Spaanseweg), na ca 700 mtr is rechts de sporthal. Veel parkeermogelijkheden.

 

Locatie Sporthal West

Sporthal Melanchton

Adres: Laanslootseweg, 3028 HW, Rotterdam.
U kunt dezelfde routebeschrijving gebruiken als hierboven; de sporthal is schuin tegenover Sporthal West, ingang is aan de achterkant van de school.


Is de routebeschrijving niet duidelijk genoeg? Mail het ons!