skip to Main Content
info@houstand.nl
Bestuursleden Gezocht

Bestuursleden gezocht

Door de Corona-crisis is er een item waar minder aandacht aan besteed is als we zouden willen. We zijn al begonnen een klein beetje te hinten op het wegvallen van verschillende bestuursleden in het volgende seizoen. We hadden op 12 maart willen beginnen met een campagne om nieuwe bestuursleden te werven. De nodige bestuursleden stoppen er mee en hierdoor zijn we op zoek naar vrijwilligers die een bestuursfunctie of een aantal taken van een bestuursfunctie willen uitvoeren.

In Nederland hebben we de unieke situatie dat verenigingen door vrijwilligers draaiende worden gehouden, waardoor contributiekosten laag kunnen blijven. We hebben wel echt nieuwe vrijwilligers nodig. De bestuursfuncties die ingevuld zullen moeten worden zijn die van secretaris, recreantencoördinator, technische commissie en voorzitter. Ik zou alle leden graag willen oproepen twee vragen bij zichzelf in de week te leggen: wie zou een taak of een deel van een taak op zich willen nemen: het delen van een taak is zeker mogelijk! Als tweede vraag: kennen zij iemand in hun team of in een ander team, waarvan ze denken dat zij een taak heel goed zouden kunnen vervullen.

Natuurlijk betekent dat niet direct dat die persoon de taak ook zal willen vervullen, maar dit soort tips zijn zeer welkom opdat we een nieuw bestuur kunnen vormen voor het volgende seizoen. Mocht je je nu afvragen welke taken bij de functies komen kijken, kijk dan onder ‘bestuur’ op deze pagina https://www.houstand.nl/Leden/Documenten.php.

Ik hoop op veel reacties, zodat we mensen nog goed kunnen inwerken voor het nieuwe seizoen.