skip to Main Content
info@houstand.nl
Volleybalvereniging Hou Stand Rotterdam-West

Volleybal voor regiocompetitie, recreanten, jeugd en beachvolley.

CORONA MAATREGELEN EN PROTOCOL

Alleen trainingen voor jeugd gaan de komende weken nog door. Daarvoor geldt:

 • Probeer zoveel mogelijk te voet, per fiets of auto naar onze sporthal te komen;
 • Kleed je thuis al om. De kleedkamers zijn gesloten;
 • Kom niet eerder dan 10 minuten voor de training naar de sporthal;
 • Wacht buiten tot de supervisor de groep komt halen. Ouders/begeleiders blijven buiten.
 • Ga zoveel mogelijk thuis nog naar de wc;
 • Desinfecteer en was je handen voor en na de training;
 • Volg de aangegeven routering in de sporthal. Als je vragen hebt, vraag het de supervisors;
 • Schud geen handen, en raak anderen niet aan;
 • Schreeuwen en zingen is niet toegestaan;
 • Ga na je training direct huiswaarts.
 • HouStand adviseert alle spelers een mondkapje te dragen vanaf het moment van binnenkomst tot aan het moment dat zij gaan inspelen. Het dragen van een mondkapje is echter niet verplicht.
 • Als je Corona klachten hebt; blijft huis en laat je testen.

Welkom bij HOU STAND

HOU STAND is een gezellige volleybalvereniging in Rotterdam-West, naast het Sparta stadion en dichtbij Schiedam. We hebben leden uit o.a. Rotterdam-West, Delfshaven, Middelland, Overschie, Schiebroek, Hillegersberg, Rotterdam-Noord en Schiedam. We hebben dames- en herenteams die meedoen aan de NeVoBo regio volleybalcompetitie en verder hebben we recreantenteams, jeugdteams en beachvolleyballers.

Regiocompetitie

HOU STAND doet met heren- en damesteams mee in de 1e, 2e en 3e klasse van de regionale Nevobo-competitie. We trainen en spelen in Sporthal West in Rotterdam-West.

Recreanten

Bij de recreanten ligt de nadruk vooral op het spelplezier en gezelligheid. Een deel van de recreanten neemt wel deel aan een recreantencompetitie, ongeveer 1 x per 2 weken.

Jeugd

HOU STAND heeft jeugdteams van 6 t/m 17 jaar. De jongste jeugd doet mee aan de CMV-toernooien. Jeugd vanaf 10 jaar doet mee met de competitiewedstrijden.

Beachvolley

De Beachvolley-afdeling traint en speelt op de velden naast Sporthal West of anders zijn we in de weekenden uiteraard bij een van de vele beachtoernooien. Opgeven is mogelijk in de loop van 2020.

Locaties en Route

HOU STAND traint en speelt in Sporthal West in Rotterdam-West (deelgemeente Delfshaven), naast het Sparta stadion en dichtbij Schiedam. Sporthal West en Zwembad West vormen samen Sportcentrum West.

Sporthal West

Adres: Spaanseweg 2, 3028 HW, Rotterdam, Tel: 010-2620955

Routebeschrijving met openbaar vervoer
: bus 38 (Rotterdam Crooswijk <-> Rotterdam Centraal Station <-> Schiedam Station) halte Spaanseweg, de bus stopt op 200 m van de sporthal.

Routebeschrijving met auto: A20, afslag 12 Rotterdam West, richting Spangen/Delfshaven (S114), na ca 1 km bij verkeerslichten linksaf (S115), weg volgen (Spaanseweg), na 700 mtr is rechts de sporthal. Veel parkeermogelijkheden. (Routebeschrijving in Google)

Sporthal Experiencecollege

Adres: Laanslootseweg 1, 3028 HW, Rotterdam

Routebeschrijving: Dezelfde routebeschrijving als hierboven; de sporthal is schuin tegenover Sporthal West, ingang is aan de achterkant van de school Melanchthon Mathenesse. (Routebeschrijving in Google)

Historie van HOU STAND

HOU STAND is opgericht op 17 maart 1952 in Rotterdam-Spangen en is daarmee een van de oudste Rotterdamse volleybalclubs. Op de foto helemaal links staan de oprichters, Cornelis en Nel den Boogert. Leden uit de begintijd waren vooral buurtgenoten uit Spangen en vrienden, familie en kennissen van camping Kruininger Gors.

Vereniging HOU STAND

Bekijk wie er in het Bestuur, Commissies en Secretariaat zit van HOU STAND.
Bekijk alle volleybalteams van HOU STAND
Reglementen, gedragsregels en privacybeleid.

HOU STAND werkt samen met:

Back To Top