skip to Main Content
info@houstand.nl
Volleybalvereniging Hou Stand Rotterdam-West

Volleybal voor regiocompetitie, recreanten, jeugd en beachvolley.

Corona Update 30-11-21

In verband met de nieuwe regels omtrent Corona, mogen er geen trainingen en/of wedstrijden meer plaatsvinden na 17:00 uur. In reactie hierop heeft de NeVoBo besloten om alle wedstrijden in 2021 te cancelen.

Als vereniging willen we, waar dat veilig en binnen de regels kan, iedereen zo veel mogelijk laten sporten. Daarom hebben we besloten om in ieder geval tot de kerst alle trainingen te verplaatsen naar zaterdag of zondag. Dit was een flinke puzzel met zaalhuur en trainers (zie schema hieronder), maar we hopen dat we iedereen op deze manier de mogelijkheid geven om 1x per week te blijven volleyballen.

Gezien het hoge aantal coronabesmettingen momenteel, en in lijn met de richtlijnen van de overheid, willen wij iedereen adviseren om een zelftest te doen alvorens naar de training te komen. Op deze manier kunnen we met z’n allen veilig blijven volleyballen. Daarnaast blijft gelden dat je een geldige QR-code en identificatie moet kunnen tonen om de sporthallen te mogen betreden.

Voor vragen over het nieuwe trainingsschema of Corona kun je terecht bij het bestuur. Het schema staat bij Nieuws & Events.

 

Naar aanleiding van de Corona persconferentie van 26-11 j.l. zijn alle trainingen voor alle leden in ieder geval de komende 3 weken komen te vervallen. Dat gaat om trainingen op dinsdagavonden, donderdagavonden en vrijdagavonden. Verder geldt dat alle wedstrijden tot en met einde van dit jaar voor de recreanten NIET zullen doorgaan. Voor de regulieren geldt dat voor een aantal wedstrijden. Meer duidelijkheid hierover kunnen we waarschijnlijk op komende dinsdagavond geven.

Met ingang van dinsdag 16-11-2021 is het verplicht bij Hou Stand je QR code (papier of digitaal) te laten zien bij het binnengaan van de sporthal. Zonder QR-code of bij een rood kruis na het scannen wordt je niet toegelaten. Ook moet je een geldig ID bewijs kunnen laten zien. De QR-code en ID zal worden gecheckt bij iedereen vanaf 18 jaar. Het maakt niet uit of je lid bent van Hou Stand, of een ouder/verzorger van een jeugdlid. Tevens geldt dat publiek (dus ook ouders) niet meer is toegestaan. Er geldt een uitzondering voor zg. noodzakelijke rijouders van uitspelende teams. Deze ouders mogen zonder QR-code naar binnen, en op de tribune plaatsnemen, met inachtneming van 1,5 meter onderlinge afstand.

Door deze regeling kan het voorkomen dat teams last minute moeten afzeggen.
Houd de website in de gaten voor verdere updates en veranderingen rond deze regeling.

Welkom bij HOU STAND

HOU STAND is een gezellige volleybalvereniging in Rotterdam-West, naast het Sparta stadion en dichtbij Schiedam. We hebben leden uit o.a. Rotterdam-West, Delfshaven, Middelland, Overschie, Schiebroek, Hillegersberg, Rotterdam-Noord en Schiedam. We hebben dames- en herenteams die meedoen aan de NeVoBo regio volleybalcompetitie en verder hebben we recreantenteams, jeugdteams en beachvolleyballers.

Regiocompetitie

HOU STAND doet met heren- en damesteams mee in de 1e, 2e en 3e klasse van de regionale Nevobo-competitie. We trainen en spelen in Sporthal West in Rotterdam-West.

Recreanten

Bij de recreanten ligt de nadruk vooral op het spelplezier en gezelligheid. Een deel van de recreanten neemt wel deel aan een recreantencompetitie, ongeveer 1 x per 2 weken.

Jeugd

HOU STAND heeft jeugdteams van 7 t/m 17 jaar. De jongste jeugd doet mee aan de CMV-toernooien. Jeugd vanaf 10 jaar doet mee met de competitiewedstrijden.

Beachvolley

De Beachvolley-afdeling traint en speelt op de velden naast Sporthal West of anders zijn we in de weekenden uiteraard bij een van de vele beachtoernooien. Opgeven is mogelijk in de loop van 2022.

Locaties en Route

HOU STAND traint en speelt in Sporthal West  en Sporthal Experience College in Rotterdam-West (deelgemeente Delfshaven), naast het Sparta stadion en dichtbij Schiedam. Sporthal West en Zwembad West vormen samen Sportcentrum West.

Sporthal West

Adres: Spaanseweg 2, 3028 HW, Rotterdam, Tel: 010-2620955

Routebeschrijving met openbaar vervoer
: bus 38 (Rotterdam Crooswijk <-> Rotterdam Centraal Station <-> Schiedam Station) halte Spaanseweg, de bus stopt op 200 m van de sporthal.

Routebeschrijving met auto: A20, afslag 12 Rotterdam West, richting Spangen/Delfshaven (S114), na ca 1 km bij verkeerslichten linksaf (S115), weg volgen (Spaanseweg), na 700 mtr is rechts de sporthal. Veel parkeermogelijkheden. (Routebeschrijving in Google)

Sporthal Experiencecollege

Adres: Laanslootseweg 1, 3028 HW, Rotterdam

Routebeschrijving: Dezelfde routebeschrijving als hierboven; de sporthal is schuin tegenover Sporthal West, ingang is aan de achterkant van de school Experience College. (Routebeschrijving in Google)

Historie van HOU STAND

HOU STAND is opgericht op 17 maart 1952 in Rotterdam-Spangen en is daarmee een van de oudste Rotterdamse volleybalclubs. Op de foto helemaal links staan de oprichters, Cornelis en Nel den Boogert. Leden uit de begintijd waren vooral buurtgenoten uit Spangen en vrienden, familie en kennissen van camping Kruininger Gors.

Vereniging HOU STAND

Bekijk wie er in het Bestuur, Commissies en Secretariaat zit van HOU STAND.
Bekijk alle volleybalteams van HOU STAND
Reglementen, gedragsregels en privacybeleid.

HOU STAND werkt samen met:

Back To Top