skip to Main Content
info@houstand.nl
Beachvolley in Rotterdam-West

Beachvolley in Rotterdam-West

 

Vanaf 18 mei tot eind augustus kan je vrij gaan ballen en clinics gaan volgen die gegeven gaan worden door ervaren beachvolleybal trainers. Zie hieronder voor meer informatie.

HOU STAND Beachvolley 2020

Vrij beachen

Vrij beachen kan dit jaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op maandag, woensdag en vrijdag kun je vanaf 19:00 uur beachen. Op donderdag kan dit vanaf 19:30 in verband met de jeugdtrainingen. De kosten om vrij te beachen bedragen dit jaar €70. Wil je eerst even kijken of je het wat vindt? De eerste keer beachen is gratis, hierna moet je je aanmelden. De inschrijvingen zijn op het ogenblik talrijk en ivm de Corona regels kunnen wij maar een gelimiteerd aantal deelnemers toelaten. Stuur even een mail naar ons voor de laatste update.

 Let op: In verband met de Corona-maatregelen mogen er maximaal 26 beachdeelnemers per avond beachen. Om deze reden is het dit jaar verplicht om je aan te melden via de website houstand.nl/Beach/Today. Alle aangemelde beachdeelnemers hebben een mail toegestuurd gekregen met een gepersonaliseerde code en een verdere uitleg van dit systeem. Zonder aanmelding mag je niet beachen!

HOU STAND Beach Clinics 2020

Clinics

Dinsdag 19 mei zijn de clinics weer begonnen en alsof we het verdiend hadden was het stralend weer.

Al hoewel de clinics nu al bijna vol zitten (in achting nemend de maximale toegestaande grootte van 6 mensen per groep) zijn er nog een aantal plekken vrij. Je kan je inschrijven voor het niveau beginner, intermediate of advanced. Groep 1 begint om 18:45 en groep twee om ongeveer 20:15. Stuur even een mail naar ons voor de laatste update.

De kosten voor het vrij beachen en de clinics bedragen dit jaar €150.

 

Let op: In verband met de Corona-maatregelen mogen er maximaal 6 personen op één veld. Jullie begrijpen dat we daarom goed moeten puzzelen om de clinic-indeling zo optimaal mogelijk te organiseren. We hopen daarom op jullie begrip dat we niet met alle tijdsvoorkeuren rekening kunnen houden.

Aanmelden beachdeelnemer 2020

Ben je al helemaal warm geworden van de gedachte om weer te beachen? Meld je dan nu aan.

Je kan jezelf registreren via deze link :

Opgave beachvolleybal

Of stuur een mail naar beach@houstand.nl  met daarin de volgende informatie:

  • Naam, emailadres en telefoonnummer
  • Het pakket waarvoor je je aan wilt melden:
    • Hou Stand beachdeelnemer – vrij beachen (€70)
    • Hou Stand beachdeelnemer – vrij beachen + clinics (€150)
  • Jouw toestemming dat wij jouw telefoonnummer mogen gebruiken voor gezamenlijke Whatsapp groepen met andere beachdeelnemers

Voor de clinic aanmeldingen vragen wij nog de volgende extra informatie:

  • Voorkeur clinic niveau (Beginner / Intermediate / Advanced)
  • Trainingstijd voorkeur (18:45 / 20:15)
  • Beachvolley ervaring en/of indoor volley ervaring (bijvoorbeeld: speel je toernooien? Welk niveau in de zaal speel je?)

Om je aanmelding te voltooien vragen wij je om de betaling uiterlijk 15 juni naar ons over te maken.

Dit kan op het volgende rekeningnummer:

NL 60 INGB 0006 6765 17.
Volleybalvereniging Hou Stand

O.V.V.: Je naam + het pakket

Let op: We gaan er van uit dat iedereen die zich al heeft aangemeld voor dit seizoen gewoon wil blijven beachen. Deze aanmelden blijven dus geldig zonder tegenbericht.

Corona maatregelen

In verband met de Corona crisis moeten we ons natuurlijk wel aan een aantal afspraken houden. Alle regels en afspraken staan beschreven in de bijgevoegde folder. Lees deze alstublieft goed door. Het beachseizoen kan namelijk alleen doorgaan zolang iedereen zich aan deze afspraken houdt.

HSB Corona maatregelen

Voor vragen stuur een mail naar bovenstaande e-mail adres.

 

HOU STAND Beach beleidsplan

Hou Stand Beach beleidsplan

Bekijk hier het Hou Stand Beach Beleidsplan.

Back To Top