skip to Main Content
info@houstand.nl

De Jeugd van HOU STAND heeft de toekomst!

HOU STAND heeft een grote jeugdafdeling waarbij in verschillende leeftijden en op verschillende niveau’s word gevolleybalt. Met spel en plezier leren ze steeds betere balcontrole en zo leren ze op een leuke manier volleyballen met steeds betere techniek.

 

Zaalvolleyballen

De jeugdtrainingen volleybal zijn voor 7 t/m 17 jaar. De jongste jeugd doet mee met toernooien en vanaf 10 jaar kan meegedaan worden met de competitie in de regio Rotterdam. Het nieuwe zaalseizoen 2022-2023 begint in de laatste week van augustus, de ABC jeugd en CMV N6 op 23 augustus, CMV N234 op donderdag 25 augustus  (kan misschien nog wijzigen).

Alle jeugdteams zitten praktisch vol. Opgeven kan nog steeds, door een e-mail te sturen naar jeugd@houstand.nl,  maar we kunnen niet garanderen dat er plek is in een team. Als er geen plek is wordt je in eerste instantie op een wachtlijst geplaatst. Zodra er plek is sturen we je een e-mail. De eerste 2 trainingen zijn gratis om te kijken of je het leuk vindt. Voor de lagere school jeugd kunnen jongens en meisjes inschrijven, voor de middelbare school jeugd alleen meisjes. Helaas hebben we nu geen jongensteams in die leeftijd.

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie mail naar: jeugd@houstand.nl

Waar wordt getraind

De jeugd t/m 10 jaar gaan trainen op donderdag van 18:00 tot 19:30 in Sportcentrum West.

De jeugdteams  CMV N6, MC1, MB3, MB2, MB1 en MA1 trainen op dinsdag van 18:00 to 19:30 in de sporthal van het Experience college of Sportcentrum West.

Op vrijdag zijn er voor jeugd vanaf 14 jaar  (A en B jeugd) 2e trainingen van 18:30 – 19:00 in Sportcentrum West. Op donderdag zijn er voor de C jeugd (12-13 jaar) 2e trainingen van 18:00 – 19:30 in Sportcentrum West.

We moeten nog kijken wanneer de 2e trainingen in september gaan starten en of CMV N6 ook 2e trainingen kunnen gaan volgen.

 

 

Beachvolleyballen

Wat is beachvolleybal?

Beachvolleybal speel je in twee tegen twee op het zand. Sprinten in het zand is zwaar, dus het is zeer uitdagend en levert spectaculaire acties op.

Het beach seizoen voor de jeugd gaat weer beginnen! Hieronder vertellen we je meer over het jeugdseizoen en hoe je je kunt aanmelden.

Het jeugdbeach seizoen zal plaatsvinden van 2 juni tot en met 7 juli.

Dit is wat korter dan eerdere jaren, wat verband heeft met het langer doorlopen van het indoor seizoen ten gevolge van corona. De trainingen vinden plaats op donderdagavond van 18.15-19.15. De kosten voor deze zes trainingen bedragen 20 euro per persoon.

Je kunt je aanmelden voor het beachen via deze link:

https://forms.gle/7YukrBAYAT2WPDkcA.

 

Wij sturen later een bevestigingsmail met daarin verdere toelichting over de gang van zaken en een betaalverzoek.

 

Hopelijk tot op het zand!

Met vriendelijke groet,

Beachcrew Hou Stand

Jeugdsportfonds Rotterdam

Het Jeugdsportfonds Rotterdam vormt de oplossing voor kinderen die vanwege een krappe financiële situatie niet kunnen sporten bij een vereniging.

Back To Top