skip to Main Content
info@houstand.nl

De Jeugd van HOU STAND heeft de toekomst!

HOU STAND heeft een grote jeugdafdeling waarbij in verschillende leeftijden en op verschillende niveaus word gevolleybald. Met spel en plezier leren ze steeds betere balcontrole en zo leren ze op een leuke manier volleyballen met steeds betere techniek.

Zaalvolleybal

De jeugdtrainingen volleybal zijn voor 7 t/m 17 jaar. De jongste jeugd doet mee met toernooien en vanaf 10 jaar kan meegedaan worden met de competitie in de regio Rotterdam.: de ABC jeugd (12 -17 jaar), CMV N5 (10 jaar) en CMV N6 (11 jaar).

Aanmelden?

Het zaal seizoen 2023-2024 is (bijna) afgelopen en het nieuwe seizoen 2024-2025 gaat in de week van 20 augustus van start. Voor het nieuwe seizoen kan weer aangemeld worden. Als er plek is krijg je voor medio augustus een e-mail dat je mee kan doen. Je mag dan twee keer gratis meetrainen om te proberen of je het leuk vindt. Stuur hiervoor een e-mail naar jeugd@houstand.nl. Weet je zeker dat je wil gaan volleyballen, schrijf dan nu al in, want hoe eerder je inschrijft hoe meer kans je hebt om mee te gaan doen.

Voor aanmelden, vragen of opmerkingen: mail naar: jeugd@houstand.nl

Wij trainen op dinsdag, donderdag en vrijdag in Sportcentrum West en het Experience college.  De jeugd van 12 -17 jaar heeft de mogelijkheid om 2 maal per week te trainen.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen denken wij in het volgende seizoen met de volgende teams te gaan spelen. Bij de meisjes van 12-17 jaar spelen we competitie op meerdere niveaus.

jongens en meisjes van 7,8 en 9 jaar: 1 team CMV N4

jongens en meisjes van 10 jaar: 1 team CMV N5

jongens 11 jaar: 1 of 2 teams CMV N6

meisjes 12-13 jaar: 2 of 3 teams MC

meisjes 14-15 jaar: 4 teams MB

jongens 14-15 jaar: 1 team JB

meisjes  16-17 jaar: 4 teams MA

Beachvolleyballen

Beachvolleybal speel je in twee tegen twee op het zand. Sprinten in het zand is zwaar, dus het is zeer uitdagend en levert spectaculaire acties op.

Het beach seizoen start weer in het voorjaar van 2024. Kijk in het voorjaar hier op de site hoe je kan inschrijven.

Jeugdsportfonds Rotterdam

Het Jeugdsportfonds Rotterdam vormt de oplossing voor kinderen die vanwege een krappe financiële situatie niet kunnen sporten bij een vereniging.

Wedstrijden, fluitrooster en spelregels

CMV spelregels

Hier vind je alle CMV spelregels. Lees ze goed door zodat je ze goed kent.

Back To Top