skip to Main Content
info@houstand.nl

De Jeugd van HOU STAND heeft de toekomst!

HOU STAND heeft een grote jeugdafdeling waarbij in verschillende leeftijden en op verschillende niveau’s word gevolleybalt. Met spel en plezier leren ze steeds betere balcontrole en zo leren ze op een leuke manier volleyballen met steeds betere techniek.

 

Zaalvolleyballen

De jeugdtrainingen volleybal zijn voor 6 t/m 17 jaar. De jongste jeugd doet mee met toernooien en vanaf 10 jaar kan meegedaan worden met de competitie in de regio Rotterdam. Het nieuwe zaalseizoen 2021-2022 begint in de eerste week van september.

Er is nog plaats voor de jeugd van 6 – 11 jaar (jongens en meisjes). Voor de oudere jeugd van 12 – 16 jaar is alleen nog plek voor enkele meisjes, zowel beginners als gevorderden.  Je mag 2 maal gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt,  6- 11 jaar op donderdag en 12 – 17 jaar op dinsdag van 18:00 – 19:30 in Sporthal West.

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie mail naar: jeugd@houstand.nl

Waar wordt getraind

De jeugd t/m 10 jaar traint op donderdag van 18:00 tot 19:30 in Sporthal West.

De jeugdteams  CMV N6, MC1 en MC2 (11/12/13  jaar) trainen van 18:00 to 19:30 in de sporthal van het Experience college aan de Laanslootseweg (250 meter van Sporthal West)

De jeugdteams MA1, MB1 en MB2  (14 – 17)   trainen op dinsdag van 18:00 tot 19:30 in Sporthal West.

Op vrijdag zijn er voor jeugd vanaf 12 jaar 2e trainingen van 18:30 – 19:00 en voor jeugd van 11 jaar op donderdag van 18:00 – 19:30 in Sport West.

 

Beachvolleyballen

Vanaf donderdag 20 mei gaan de jeugd beachvolleybal trainingen weer van start.

Wat is beachvolleybal?

Beachvolleybal speel je in twee tegen twee op het zand. Sprinten in het zand is zwaar, dus het is zeer uitdagend en levert spectaculaire acties op.

Hou Stand beach Jeugdtraingen

In de periode vanaf donderdag 20 mei tot en met donderdag 22 juli leren we kinderen de basistechnieken van beachvolleybal op de vijf velden in de achtertuin van Sportcentrum West. De kosten voor de jeugdtrainingen bedragen €30 per kind en gaan separaat van de trainingen als beschreven hierboven.

De trainingen vinden plaats op donderdagen van 18:15 tot 19:15 uur. Wij hebben vijf velden en zullen de kinderen indelen op leeftijd.

Natuurlijk zullen wij in het organiseren van de jeugdtrainingen de Coronamaatregelen handhaven. Voor de jeugd betekent dit het volgende:

  • Wij hanteren een maximum van 8 kinderen per veld
  • Is iemand in je huishouden verkouden of ziek? Meld je dan af
  • Er kan geen gebruik gemaakt worden van het toilet, de kleedkamers, en de kantine
  • Er mogen helaas geen ouders/verzorgers op het terrein

Daarnaast zijn we natuurlijk afhankelijk van het weer. Wij zullen een WhatsApp-groep aanmaken voor alle ouders/kinderen waarin we doorgeven wanneer de training wordt geannuleerd. In de WhatsApp-groep kunnen alleen beheerders berichten plaatsen zodat u niet overladen wordt door berichten. Als u een vraag heeft, laat het ons dan direct weten.

Aanmelden voor de jeugd beachtrainingen kan via de volgende link.

Voor meer informatie neem contact op met de beachcommissie via beach@houstand.nl

Hopelijk tot op het zand!

Met vriendelijke groet,

Beachcrew Hou Stand

Jeugdsportfonds Rotterdam

Het Jeugdsportfonds Rotterdam vormt de oplossing voor kinderen die vanwege een krappe financiële situatie niet kunnen sporten bij een vereniging.

Jeugdteams

Jeugdteams

Back To Top